Wat te doen bij autoschade?

Autoschade Herstel Van der Niet mag voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen repareren dus u kunt vrijwel altijd bij ons terecht.

Als u schade aan uw auto heeft kunt u, indien de schade beperkt is en u nog kunt rijden, direct naar ons toekomen.
U kunt hiervoor zonder afspraak bij ons terecht. Vergeet niet het kentekenbewijs en de groene kaart van uw verzekeraar mee te nemen!
Wij nemen de schade voor u op en plannen de werkzaamheden in. Indien u niet veilig verder kunt nemen we de schade uiteraard meteen in behandeling.

Mocht de schade zo groot zijn dat u niet meer met de auto kunt rijden, dan wordt er door de alarmcentrale van uw verzekeraar een berger ingeschakeld.
Geef in dat geval de berger ons adres door (Keyserswey 7, 2201 CW Noordwijk) zodat zij de auto bij ons kunnen brengen.

Schadeformulier
Indien u de schade aan uw auto wilt claimen bij uw verzekeringsmaatschappij dient u een schadeformulier in te vullen. Deze zit meestal bij uw autopapieren. Indien u er geen heeft kunt u er bij ons altijd een ophalen. Is er een tegenpartij? Dan vult u samen het schadeformulier in. Voor beide partijen is ruimte en het formulier is met doordruk in 2-voud. De achterzijde van uw formulier kunt u later op uw gemak invullen.

U heeft een geschat schadebedrag nodig om op het formulier in te vullen. U mag hiervoor altijd bij ons langskomen.

Wij helpen u graag met zaken als het invullen van het schadeformulier, het regelen van een expert, inzetten van vervangend vervoer tijdens de reparatie en het afhandelen van de financiële kant en in geval van total-loss het vinden van een opkoper.

Contactgegevens

Keyserswey 7
2201 CW Noordwijk
071-3622622
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Facebook

Openingstijden

maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
07:00 - 16:00
zaterdag
09:00 - 12:00
zondag
Gesloten